Politică de confidențialitate

POLITICA confidențialitate site #gethomesafe.ro

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, SSG SELECT SOLUTIONS are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

1.        Datele solicitate

Daca sunteți client, SSG SELECT SOLUTIONS S.R.L.  vă prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi:

Nume și prenume

Număr de telefon

Adresa de e-mail

Adresa de domiciliu

2. De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza Serviciile, cu următoarele scopuri:

Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produsul/serviciul dorit

Pentru a vă oferi acces la funcționalitățile aplicației în calitate de utilizator înregistrat;

Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. Găzduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul României.

Vom dezvălui informații daca acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotrivă fraudelor, a ne apară drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a raspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când consideram, cu buna credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.

3. Cât timp păstram datele

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerință legala, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către responsabilii noștri de proiect prin email la adresa gethomesafe@ssg.ro, ne puteți solicita anularea contului de utilizator și ștergerea sau anonimizarea datelor.

4. Care sunt drepturile dvs.

În cazul în care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta în acest sens prin email la adresa gethomesafe@ssg.ro.În cazul în care doriți să reclamați modul în care am gestionat datele dvs., vă rugam să ne contactați pe email la adresa gethomesafe@ssg.ro, vom analiza reclamația dvs. și vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

5. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Nu închiriem / vindem datele dumneavoastră cu caracter personal către terțe parti.

Pe lângă operator, în anumite situații, datele pot fi accesibile pentru terțe parti precum furnizori de servicii, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, că persoane împuternicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract să mențină confidentialitatea datelor și să le folosească exclusiv în scopul pentru care le-au fost furnizate.

De asemenea, am putea dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către autoritățile publice centrale / locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor

atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

6. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către nu vor fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeana.

7.      Modificări în politica de confidențialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidențialitate. În cazul unor modificări majore pe viitor vei fi înștiințat pe email.